0
0
Subtotal: 0,00 lei
No products in the cart.

DESPRE NOI

CRAMELE ODOBEȘTI

CRAMELE ODOBEȘTI este o companie pe acțiuni cu capital privat care își desfășoară activitatea în domeniul producerii, condiționării și îmbutelierii vinului. Cramele Odobești au propriile  vii dar și colaborări  cu producători  de struguri  având o capacitate de vinificare de  100 -200 t/zi.
Viticultorii și vinificatorii noștri, prin experiența, profesionalism și nu în ultimul rând prin pasiunea lor, reușesc să mențină în fiecare soi de vin caracteristicile zonei de origine, îmbinând tradiția locului cu tehnologia modernă. Fermentația controlată la temperaturi dirijate la care se adaugă fructuozitatea și zestrea de aciditate naturală, dau naștere unui vin plin de optimism care degajă o stare de spirit pozitivă.

Numeroasele studii efectuate atât în România cât și în străinătate, au scos în evidența calitățile vinului și efectele acestuia asupra organismului uman. Îmbunătățirea digestiei și a circulației sanguine, reducerea colesterolului și a riscului de boli cardiovasculare sunt doar câteva dintre efectele pozitive ale vinurilor de calitate, printre care se numară și cele produse în podgoriile noastre.

Vinul produs de Cramele Odobești este prin excelență vinul care ÎȚI MERGE LA INIMĂ, pentru că întotdeauna un vin de calitate îți răsfață în egală măsură trupul și sufletul.

Cramele Odobești este unul din cei mai importanți producători de vinuri BIO din România deosebindu-se prin 2 atuuri foarte importante: cele mai multe soiuri românești și internaționale lucrate BIO (fără ierbicide, insecticide, îngrășăminte chimice de sinteză și alte substanțe sistemice care dăunează sănătății).
Companiile din cadrul grupului au reprezentat România în multe târguri și expoziții internaționale, promovând gama de soiuri românești (Crâmpoșie, Zghihara, Sarbă, Băbească gri, Băbească neagră, Fetească neagră, Tămâioasă românească, Busuioaca de Bohotin, etc.). Grupul produce Băbească gri care este unicat în lume.

Cramele Odobești promovează terroirul românesc în lume, soiurile românești având un mare potențial pe piața românească și internațională, obținând de-a lungul anilor numeroase premii internaționale. Deasemenea, conform celui mai mare site de prezentare din SUA, Wine Enthusiast Magazine, 11 vinuri românești ale companiei s-au clasat în top, „Red Blend Romania” gradat cu 90 de puncte fiind cea mai înaltă performanță a unui vin Românesc în Statele Unite vreodată.

Companiile din cadrul grupului au dat startul exportului în peste 20 de țări (SUA, Malaezia, China, Japonia, Franța, Spania, Germania, Italia, Norvegia, Belgia, UK, etc.) și au discuții avansate de intrare și în Singapore, Canada.

Cramele Odobești produce vinuri de top, viziunea grupului fiind producerea de vinuri sănătoase cu aport natural de antioxidanți, resveratrol, etc. substanțe care ajută sănătatea și imunitatea organismului uman. Tehnologia utilizată este non-intervenționistă (fără adăugarea de substanțe chimice de niciun fel).

Banner Cramele Odobesti
sigla senator wines romania

SENATOR WINES este un brand CRAMELE ODOBEȘTI

Shopping Cart
Scroll to Top
Ai nevoie de ajutor?