Despre noi

CRAMELE ODOBESTI este o companie pe actiuni cu capital privat care isi desfasoara activitatea in domeniul producerii, conditionarii si imbutelierii vinului. Cramele Odobesti au propriile  vii dar si colaborari  cu producatori  de struguri  avand o capacitate de vinificare de   100 -200 t/zi
Viticultorii si vinificatorii nostri, prin experienta, profesionalism si nu in ultimul rand prin pasiunea lor, reusesc sa mentina in fiecare soi de vin caracteristicile zonei de origine, imbinand traditia locului cu tehnologia moderna. Fermentatia controlata la temperaturi dirijate la care se adauga fructuozitatea si zestrea de aciditate naturala, dau nastere unui vin plin de optimism care degaja o stare de spirit pozitiva.

Imbuteliate in clasicile butelii de sticla si in ambalaje mai moderne, precum BAG IN BOX, vinurile produse de catre noi respecta intotdeauna aceleasi standarde de calitate indiferent de tipul si capacitatea ambalajului.

Numeroasele studii efectuate atat in Romania cat si in strainatate, au scos in evidenta calitatile vinului si efectele acestuia asupra organismului uman. Imbunatatirea digestiei si a circulatiei sanguine, reducerea colesterolului si a riscului de boli cardiovasculare sunt doar cateva dintre efectele pozitive ale vinurilor de calitate, printre care se numara si cele produse in podgoriile noastre.

Vinul produs de Cramele Odobesti este prin excelenta vinul care ITI MERGE LA INIMA, pentru ca intotdeauna un vin de calitate iti rasfata in egala masura trupul si sufletul.

SENATOR WINES este un brand CRAMELE ODOBEȘTI

Shopping Cart
Scroll to Top