Ia legatura cu noi!

Contact

Cramele Odobești

În urmă cu 4000 de ani, în Tracia, astăzi România modernă, s-a născut zeul grec Dionysos, fiul lui Zeus și Semele, și odată cu el a apărut o nouă formă de agricultură – vinificația. Au trecut patru milenii, patru milenii de obiceiuri și tradiții, patru milenii de vinificație, cultură și stil de viață românesc. Cramele Odobești este o companie românească mândră de această moștenire a viței de vie și a vinificației. Portofoliul nostru include soiuri tradiționale, precum și soiuri internaționale ale Terroir-ului.

Cramele Odobești și-a dezvoltat și extins podgoriile în zonele viticole din toată România. Producem acum peste 20 de tipuri diferite de vin, împărțite în game diferite și concepute pentru a se potrivi fiecărui palat. Vinurile noastre sunt realizate din peste 20 de soiuri diferite de struguri, astfel că Cramele Odobești oferă cea mai mare gamă de vinuri românești. Aceasta oferă consumatorilor cele mai bune vinuri din fiecare zonă în parte, atingând astfel cele mai înalte standarde internaționale (certificate de ISO 9001 și HACCP).

Investiția în cea mai recentă tehnologie asigură că toate vinurile sunt de o calitate remarcabilă. De la recoltare la sticla fiecare este pregatit cu pasiune. Exportăm în peste 20 de țări din întreaga lume, cele mai mari piețe fiind China, Japonia, Hong Kong, Singapore, Rusia, Canada, Australia, Mexic, SUA și Uniunea Europeană.

Detalii:

Adresă: Șoseaua Vrancei, DN2D, KM 10, Odobești – Vrancea
E-mail: office@crameleodobesti.ro
Telefon: +40 788 237 001

Shopping Cart

PROMO 2+1 GRATIS!

La 2 sticle de vin comandate primești încă o sticlă CADOU!

Scroll to Top